Reacties van klanten

Coaching en consultancy

Harry heb ik leren kennen als een zeer enthousiaste en professionele coach en consultant . Harry is in staat om vanuit verschillende invalshoeken mij te laten nadenken over onderwijskundige leiderschap en aanverwant onderwerpen.

Door zijn vragen leer ik kritisch nadenken over uiteenlopende onderwerpen in het hoger onderwijs. Van onderwijsfilosofie tot innovatie in onderwijs, curriculum-ontwikkeling en kwaliteit van toetsing.

Harry laat mij kansen en mogelijkheden zien, waar ik zelf niet aan had gedacht. Mijn onderwijskundige vraagstukken worden hierdoor tastbaar en inzichtelijk. Onze gesprekken leveren mij inspiratie en inzichten op die ik in mijn dagelijks werk als leidinggevende in het hoger onderwijs zeer goed kan inzetten. Bovenal is Harry een zeer fijne gesprekspartner, met passie voor zijn vak en persoonlijke ontwikkeling.

Januari 2015. Opleidingsmanager Fontys Hogescholen.

Training en procesbegeleiding

Al mijn cursussen worden geëvalueerd. Al sinds 2012 worden alle cursussen met minimaal een 8 gewaardeerd.

Enkele citaten:

 “inspirerend en fijn; besteedt aandacht de kracht van relationele kwaliteit”

“erg goed; dhr. Vos is kritisch en dat hebben wij nodig”

“dit raakt de kern van ons werk”

Concernstaf Onderwijs en Kwaliteit, Hogeschool Rotterdam

“Harry is een zeer gedreven, zeer goed geïnformeerde, professionele en inspirerende procesbegeleider.”

Adviseur projectontwikkeling landschap en wonen

Interimmanagement

Ik heb Harry leren kennen als een integer, mensgerichtpersoon, die bewust in het leven staat.  Hij is goed in staat om boven situaties uit te stijgen en vanuit die positie overzicht aan te brengen.  Met de combinatie van die eigenschappen, zijn daarom complexe probleemstellingen wel aan hem toevertrouwd.

Hogeschool Windesheim

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *